h

SP buurtonderzoek in Lindenheuvel

5 juni 2008

SP buurtonderzoek in Lindenheuvel

Buurten in de BuurtZaterdag 7 juni as. bezoekt de SP Sittard-Geleen, vergezeld door SP Tweede Kamerlid Emile Roemer, de Geleense wijk Lindenheuvel. Deze actie maakt deel uit van een groot landelijk buurtonderzoek, waarmee de SP dit jaar de situatie in zo'n 400 buurten in Nederland in kaart wil brengen.

De SP gaat dit jaar vooral op bezoek in wijken die niet tot de 40 PR-wijken van het kabinet behoren, want naast deze wijken zijn er nog honderden andere wijken in Nederland die ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De SP vindt álle wijken belangrijk en vooral de mensen die er in wonen. Daarom is er tijdens alle bezoeken ruim aandacht voor de bewoners. De informatie die hiermee verkregen wordt, zal gebruikt worden om zowel lokaal als landelijk aandacht te vragen voor de problemen in buurten en biedt de SP de kans om in de buurten daadwerkelijk aan de slag te gaan voor verbetering, sámen met de bewoners.

Komende zaterdag zullen SP'ers huis-aan-huis aanbellen om de ZO-krant te overhandigen en te vragen hoe het gaat in de buurt. Met de verspreiding van de grootste gratis krant van Nederland wordt dus tegelijkertijd het grootste buurtonderzoek ooit uitgevoerd!

De SP zal aanstaande zaterdag van 13:00 tot 16:00 aanwezig zijn in Lindenheuvel.

Zie ook: Buurten in de Buurt
ZO - voor een Beter Nederland!

U bent hier