h

Campagne GR2014

20 maart 2014

SP-stemmers bedankt!

Drie zetels, de vierde partij van Sittard-Geleen! Naast het huidige raadslid, Marleen van Rijnsbergen, zullen Mark Hayen en Ivo Tillie de fractie komen versterken. We zijn ongelooflijk trots en blij dat zoveel mensen hun vertrouwen hebben uitgesproken in de SP. SP-stemmers, bedankt!

Lees verder
12 maart 2014

SP voor WSW

Maarten Lienaerts, no. 26: "Beschutte werkplekken zijn voor veel mensen het verschil tussen volwaardig meedoen of achter de geraniums zitten!"

Lees verder
6 maart 2014

SP voor ouderen

Paul Cox, no. 7: "Veel ouderen krijgen het voor hun kiezen door pensioenkortingen en hogere woon-­ en zorgkosten. Daarnaast wordt er flink bezuinigd op de thuiszorg en nemen het aantal voorzieningen in buurten en dorpen af."

Lees verder
3 januari 2014

Geen lijstverbinding met GroenLinks en PvdA

De SP wil bij de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart as. geen lijstverbinding aangaan met GroenLinks en PvdA. De leden van de SP Sittard-Geleen hebben hiertoe besloten in de ledenvergadering van 2 januari jl. De SP wil op eigen kracht een eigen koers varen, iets wat lastig is als voorafgaand aan de verkiezingscampagne al verbindingen met andere partijen worden gelegd.

Lees verder
7 november 2013

Marleen van Rijnsbergen lijsttrekker SP Sittard-Geleen

Marleen van Rijnsbergen zal tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijst aanvoeren van de SP in Sittard-Geleen. De ledenvergadering heeft de huidige fractievoorzitter op 6 november j.l., unaniem gekozen tot lijsttrekker.

Lees verder

U bent hier