h

Laat je stem horen!

27 februari 2007

Laat je stem horen!

Op woensdag 7 maart vinden de Provinciale Staten verkiezingen plaats. De SP is bij de landelijke verkiezingen als dé grote winnaar uit de bus gekomen. Een resultaat dat we graag willen voortzetten op provinciaal niveau. Daarvoor hebben we wel jullie steun nodig!

Er staat op 7 maart veel op het spel. Met een stem op de SP versterkt je onze positie in de Eerste Kamer, die concrete invloed op het nieuw regeringsbeleid kan uitoefenen. Bovendien geef je de juiste richting aan voor de toekomst van onze provincie. Dat is allebei heel hard nodig!

Limburg is een bijzondere provincie. Qua geografische ligging, natuur, sociale structuur en economie neemt ze een bijzondere plaats in Nederland in. Dat brengt met zich mee, dat het grijpen van kansen en het oplossen van problemen niet zelden een bijzondere aanpak vergt. Wonen, werken, studeren, reizen, recreëren - kortom: leven in Limburg - is anders dan elders in ons land. Toch zullen velen het eens zijn: leven in Limburg is over het algemeen prettig en aangenaam. Tegelijkertijd zullen weinig Limburgers bestrijden, dat veel zaken in Limburg beter kunnen. In haar analyse hanteert de SP hanteert daarbij de volgende centrale criteria: solidariteit, menselijke waardigheid en gelijkwaardigheid. Met die criteria stelt de SP de diagnose over Limburg en aan de hand van diezelfde criteria wenst de SP ontwikkelingen te sturen, initiatieven te nemen en knelpunten op te heffen. Het complete verkiezingsprogramma is te vinden op onze website: www.limburg.sp.nl

Een stem op 7 maart telt drie keer:

• Je maakt de SP groot in je eigen provincie, dicht bij huis.
• Je maakt de SP sterk in de Eerste Kamer
• Je laat zien dat het menselijker en socialer moet.

Dát is wat u en zoveel anderen wilden op 22 november, dát is wat u en zoveel anderen willen op 7 maart. Dát is waar wij dus voor moeten zorgen. Daarom: NU ZEKER SP!

U bent hier