h

Met Jimmy Dijk op kroegentocht in Maastricht!

20 juni 2024

Met Jimmy Dijk op kroegentocht in Maastricht!

Foto: SP

SP-leider Jimmy Dijk gaat op stap in Maastricht
Jimmy Dijk, de nieuwe fractievoorzitter van de SP, nodigt jongeren op vrijdag 28 juni uit voor een drankje en een praatje in Studentencafé De Beurs in Maastricht.

Terwijl hij biertjes tapt, gaat hij daar in gesprek om verhalen en ideeën op te halen van jonge mensen. Deze verhalen neemt hij mee naar de Tweede Kamer. 'Ik roep iedereen op die zich frustreert over de huidig politiek en die ideeën heeft over hoe het beter kan, om zich met de politiek en met de SP te bemoeien. Laten we daar samen over in gesprek gaan. En waar kan dat beter dan gezellig in de kroeg?

De avond, welke voor iedereen onder de 28 toegankelijk is - van student op het mbo en de universiteit, tot werkende jongeren -, maakt onderdeel uit van verschillende avonden door het hele land die hij samen met SP Jongeren organiseert. Volgens Dijk zijn het de jongeren die voorop lopen in de strijd voor een betere wereld. 'De steeds hogere kosten, de wooncrisis en het verpesten van het klimaat door de fossiele industrie raakt jongeren hard. Door de kletsende klasse worden hun problemen weggewuifd in plaats van aangepakt. Het is tijd om daar verandering in te brengen'.

Jimmy staat vanaf 20.00 uur achter de bar in Studentencafé De Beurs en vanaf 20.30 gaat hij in gesprek met alle aanwezigen. De eerste twee biertjes zijn gratis. Je kunt je aanmelden via https://doemee.sp.nl/op-stap-met-jimmy-dijk-maastricht.

Reactie toevoegen

U bent hier