h

Nieuws van de afdeling

20 juni 2024

Met Jimmy Dijk op kroegentocht in Maastricht!

Foto: SP

SP-leider Jimmy Dijk gaat op stap in Maastricht
Jimmy Dijk, de nieuwe fractievoorzitter van de SP, nodigt jongeren op vrijdag 28 juni uit voor een drankje en een praatje in Studentencafé De Beurs in Maastricht.

Lees verder
9 juni 2023

SP neemt deel aan Limburgse coalitie met BBB, CDA, VVD en PvdA

Vandaag, vrijdag 9 juni 2023 presenteren de formerende partijen BBB, CDA, VVD, PvdA en SP het Coalitieakkoord 'Elke Limburger telt' voor de coalitieperiode 2023- 2027. De SP gaat na één termijn van oppositie nu weer meedoen aan een coalitie in Limburg.

Lees verder
16 januari 2023

SP Organiseert gratis busreis naar volksprotest!

Op zaterdag 11 februari vindt het Volksprotest plaats in Amsterdam.
Onze energie hoort niet thuis op de markt, daarom komen we samen in actie en zeggen wij: verlaag de rekening en nationaliseer onze energie. Vanuit Heerlen rijdt er een bus waarmee iedereen gratis mee kan. Aanmelden voor deze bus kan via Deze Link!

Lees verder
15 juni 2022

Bewoners en SP in actie voor een veilige Kromstraat.

Foto: SP Sittard-Geleen

De afgelopen maanden is de SP in gesprek geweest met bewoners uit de Kromstraat en Haagstraat. Samen met hen hebben wij informatie opgehaald en bijeenkomsten georganiseerd om ideeën te verzamelen over hoe de kromstraat veiliger gemaakt kan worden. Met suggesties van bewoners zijn zij samen met SP’ers huis aan huis gegaan met een petitie met daarin drie eisen aan de gemeente: het aanpakken van de parkeerproblemen, de overzichtelijkheid en het verlagen van de snelheid. De petitie kon op veel steun rekenen. Deze is door ruim 70 buurtbewoners ondertekend.

Lees verder
17 maart 2022

Heeft u ons gemist?

Sinds 2010 zaten we in de gemeenteraad, in 2018 zelfs korte tijd in de coalitie met een wethouder, helaas hebben de toen zittende SP leden zich teruggetrokken uit de partij, en hun zetel hebben meegenomen. Na lang wikken en wegen is in overleg besloten niet deel te nemen aan de verkiezingen van 2022, maar eerst te bouwen aan een brede, stabiele basis voor de afdeling, met de ambitie om in 2026 deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder
22 februari 2021

De eerste Super zaterdag in (corona) campagnetijd

Foto: SP

Afgelopen zaterdag hebben we onze lokale campagne dan echt afgetrapt, met een 2-delig programma!

Lees verder

Pagina's

U bent hier