h

Nieuws van de afdeling

14 juni 2019

Verklaring over het opstappen van Tom Baars en Felix van Ballegooij

Via de media hebben we vernomen dat raadslid Tom Baars en wethouder Felix van Ballegooij hun partijlidmaatschap hebben opgezegd. De afdeling is van mening dat de stemmers die op de SP hebben gestemd daarmee bedrogen worden en eist de zetel terug.

Lees verder
25 april 2019

Tiny Houses in Sittard-Geleen

Sittard-Geleen wil grondbezitters en initiatiefnemers
voor het bouwen van tijdelijke ‘tiny houses’ samenbrengen via een
makelaarspunt.

Lees verder
25 april 2019

Proef met bijverdienen met behoud uitkering in Sittard-Geleen

Door minimaal twintig uur per week te werken maximaal 170 euro per maand bijverdienen boven op je bijstandsuitkering. Sittard-Geleen gaat hiermee experimenteren.

Lees verder
28 maart 2019

Verklaring over het opstappen van Ivo Tillie

Tot onze grote verbazing heeft Ivo Tillie bekend gemaakt dat hij geen deel meer wilt uitmaken van de SP fractie. Deze mededeling viel ons rauw op het dak. Er was, zowel binnen de fractie als binnen het bestuur, geen enkel teken dat dit er aan zat te komen.

Lees verder
3 maart 2019

10 maart klimaatmars: ben jij erbij?

Foto: SP
Op zondag 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders!Lees verder
6 februari 2019

Financiële tegenvaller gemeente Sittard-Geleen

De gemeente Sittard-Geleen wordt voor 2,7 miljoen euro gekort vanuit het rijk uit het potje dat bedoeld is voor de participatiewet. Hiermee worden wederom de zwakkeren in de gemeente getroffen. SP wethouder van Sociale Zaken Felix van Ballegooij maakt bezwaar tegen deze beslissing.

Lees verder

Pagina's

U bent hier