h

Nieuws van de afdeling

9 november 2018

Baandert behoud Groene Hart

SP Sittard-Geleen feliciteert de bewoners van de Baandert met het behoud van hun Groene Hart. De dichtbevolkte wijk behoudt na stevige protesten van bewoners samen met de SP het karakteristieke groene veld met speel- en sportmogelijkheden.

Lees verder
19 oktober 2018

Geslaagde avond over klimaatrechtvaardigheid: samen voor de transitie!

Gisteravond organiseerde de SP Sittard-Geleen een openbare bijeenkomst in de Hanenhof te Geleen, met als thema "Klimaatrechtvaardigheid: wie betaalt de rekening?". Uitgebreide informatie, een goede discussie en de opmaat naar concrete activiteiten voor stappen in Sittard-Geleen maken de avond geslaagd. De kernboodschap van de avond: samen zullen we de energietransitie moeten doormaken. Dat doen we mét elkaar.

Lees verder
7 oktober 2018

Klimaatrechtvaardigheid: wie betaalt de rekening?

Foto: SP

Op donderdag 18 oktober organiseert de SP Sittard-Geleen een openbare bijeenkomst in de Hanenhof in Geleen met als thema "Klimaatrechtvaardigheid: wie betaalt de rekening?". Ook Natuurlijk! Duurzaam Sittard-Geleen zal deze avond toelichten wat de alternatieven zijn voor de gewone mens.

Lees verder
7 september 2018

SP steunt de stakers metalelektro voor een goede CAO

Foto: SP

Vrijdag zal de VDL Nedcar wederom een 24 uurs staking kennen. Dit is de vierde staking in een paar maanden tijd. De SP steunt de arbeiders in de metalelektro voor een goede CAO.

Lees verder
10 juni 2018

Enthousiaste start van kerngroep met picknick

Foto: SP
Vandaag organiseerde de afdeling een lekkere picknick waar ieder lid van de afdeling voor was uitgenodigd. Met deze picknick hebben we een enthousiaste start gemaakt voor hoe we de kerngroep het komende jaar willen vormgeven, een goed fundament voor de afdeling.Lees verder
31 mei 2018

SP in het College

Foto: SP

Voor het eerst in de geschiedenis van Sittard-Geleen zit de SP in het college!

Lees verder

Pagina's

U bent hier