h

Nieuws van de afdeling

17 maart 2022

Heeft u ons gemist?

Sinds 2010 zaten we in de gemeenteraad, in 2018 zelfs korte tijd in de coalitie met een wethouder, helaas hebben de toen zittende SP leden zich teruggetrokken uit de partij, en hun zetel hebben meegenomen. Na lang wikken en wegen is in overleg besloten niet deel te nemen aan de verkiezingen van 2022, maar eerst te bouwen aan een brede, stabiele basis voor de afdeling, met de ambitie om in 2026 deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder
22 februari 2021

De eerste Super zaterdag in (corona) campagnetijd

Foto: SP

Afgelopen zaterdag hebben we onze lokale campagne dan echt afgetrapt, met een 2-delig programma!

Lees verder
6 februari 2021

Een beter loon in de zorg!

Foto: SP

Vandaag zijn we weer de straat op gegaan! Ditmaal omdat het kabinet het met ons eens is!

Lees verder
23 januari 2021

Tijd voor een eerlijke overheid!

Foto: SP

Vorige week trad het kabinet, in het zicht van de haven af, vanwege de toeslagenaffaire. Een mooie kans voor onze afdeling om een opstap te maken naar de campagne voor de landelijke verkiezingen.

Lees verder
28 juni 2020

SP stuurt brief naar B&W tegen huurverhoging

Foto: SP

De SP afdeling Sittard-Geleen stuurde onlangs een brief naar ZO Wonen om aandacht te vragen voor de huurverhoging op 1 juli aanstaande. Omdat dit een breder maatschappelijk probleem is, sturen we ook een open brief naar het college van burgermeester en wethouders.

Lees verder
25 juni 2020

Nieuw fase voor afdeling Sittard-Geleen

Foto: Emil Jacobs

Gisteravond had onze afdeling de algemene ledenvergadering. Deze stond in eerste instantie gepland voor 1 april, maar kon door de corona-crisis niet doorgaan. Op de ALV is een nieuw bestuur gekozen en heeft men het jaarplan 2020 aangenomen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier