h

Nieuws van de afdeling

28 maart 2019

Verklaring over het opstappen van Ivo Tillie

Tot onze grote verbazing heeft Ivo Tillie bekend gemaakt dat hij geen deel meer wilt uitmaken van de SP fractie. Deze mededeling viel ons rauw op het dak. Er was, zowel binnen de fractie als binnen het bestuur, geen enkel teken dat dit er aan zat te komen.

Lees verder
3 maart 2019

10 maart klimaatmars: ben jij erbij?

Foto: SP
Op zondag 10 maart gaan wij massaal de straat op voor het klimaat. Wij willen een veilige toekomst voor onszelf en onze kinderen. Het moet en het kán anders!Lees verder
6 februari 2019

Financiële tegenvaller gemeente Sittard-Geleen

De gemeente Sittard-Geleen wordt voor 2,7 miljoen euro gekort vanuit het rijk uit het potje dat bedoeld is voor de participatiewet. Hiermee worden wederom de zwakkeren in de gemeente getroffen. SP wethouder van Sociale Zaken Felix van Ballegooij maakt bezwaar tegen deze beslissing.

Lees verder
6 februari 2019

Verkiezingsposters zijn binnen

Deze week zijn er posters, flyers en SPonsjes binnen gekomen. Dat kan maar 1 ding betekenen: de Provinciale Staten verkiezingen staan voor de deur.Lees verder
9 november 2018

Baandert behoud Groene Hart

SP Sittard-Geleen feliciteert de bewoners van de Baandert met het behoud van hun Groene Hart. De dichtbevolkte wijk behoudt na stevige protesten van bewoners samen met de SP het karakteristieke groene veld met speel- en sportmogelijkheden.

Lees verder
19 oktober 2018

Geslaagde avond over klimaatrechtvaardigheid: samen voor de transitie!

Gisteravond organiseerde de SP Sittard-Geleen een openbare bijeenkomst in de Hanenhof te Geleen, met als thema "Klimaatrechtvaardigheid: wie betaalt de rekening?". Uitgebreide informatie, een goede discussie en de opmaat naar concrete activiteiten voor stappen in Sittard-Geleen maken de avond geslaagd. De kernboodschap van de avond: samen zullen we de energietransitie moeten doormaken. Dat doen we mét elkaar.

Lees verder

Pagina's

U bent hier