h

Nieuws uit 2013

24 december 2013

Prettige feestdagen!

Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een gezond en strijdbaar 2014!
gelukkig nieuwjaar SP Sittard-Geleen

Lees verder
7 november 2013

Marleen van Rijnsbergen lijsttrekker SP Sittard-Geleen

Marleen van Rijnsbergen zal tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijst aanvoeren van de SP in Sittard-Geleen. De ledenvergadering heeft de huidige fractievoorzitter op 6 november j.l., unaniem gekozen tot lijsttrekker.

Lees verder
27 oktober 2013

Bewoners Seringenlaan presenteren boek 'Zo Wonen Wij'

Slopen Bezopen!
Bewoners van 18 woningen aan de Seringenlaan/Meidoornstraat in Lindenheuvel presenteerden vandaag hun fotoboek 'Zo Wonen Wij'. De bewoners geven in dit boek letterlijk een inkijkje in hun woningen, die woningvereniging ZOwonen wil gaan slopen. De bewoners leggen zich niet bij het sloopbesluit neer en voeren al wekenlang actie om hun woningen te behouden. De huurdersbelangenvereniging nam het eerste exemplaar van het boek in ontvangst. Zij verklaarden nooit ingestemd te hebben met de sloop van de 18 woningen en achter het protest van de bewoners te staan.

Lees verder
3 oktober 2013

Zo snel mogelijk debat over deal met PostNL

De SP Sittard-Geleen wil zo snel mogelijk een debat over de overeenkomst die de gemeente heeft gesloten met PostNL. Binnen deze overeenkomst worden mensen, eerst met behoud van uitkering en daarna via een contract met de gemeente, tijdelijk aan het werk gezet bij PostNL. De gevolgen van deze deal werden op 3 oktober j.l. In beeld gebracht tijdens een uitzending van Zembla.

Lees verder
20 september 2013

Informatie betreffende busvervoer demonstratie Amsterdam

Zaterdag 21 september vertrekt er een bus vanuit de afdeling Sittard-Geleen richting de demonstratie in Amsterdam. Voor mensen die zich op hebben gegeven om mee te gaan, geldt onderstaande informatie:

Lees verder
20 september 2013

Raad steunt SP: verloskunde hoort in Sittard-Geleen!

De afdeling verloskunde van Orbis mag niet vertrekken naar Heerlen. De 24-uurs verloskundige zorg moet, omwille van de veiligheid en bereikbaarheid, beschikbaar blijven binnen het Orbis-ziekenhuis. De raadscommissie heeft hiertoe gisteravond unaniem een voorstel van de SP, om de Bestuurders van Orbis dringend op te roepen om af te zien van de voorgenomen plannen, gesteund.

Lees verder

Pagina's

U bent hier