h

Nieuws uit 2009

25 december 2009

SP Sittard-Geleen presenteert haar kandidaten



Op donderdag 10 december heeft de ledenvergadering van de SP afdeling Sittard-Geleen de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010.

Lees verder
22 december 2009

SP in de Buurt: Limbricht

 Limbricht
Henk, Jose, Rens, Ronald, Mark en Eimert (en niet op de foto: Andre, Eri en Andy) op pad in Limbricht

Lees verder
21 december 2009

Kom naar de nieuwjaarsborrel!

Nieuwjaarsborrel SP

De SP afdeling Sittard-Geleen organiseert op zondag 3 januari 2010 een nieuwjaarsborrel voor al haar leden, partners, kinderen, buren, vrienden en andere geïnteresseerden. Je bent van harte welkom tussen 14:00 en 16:00 in het Stadslab, Leijenbroekerweg 105A te Sittard, waar we in informele sfeer het nieuwe jaar in zullen luiden! Uiteraard zal er gezorgd worden voor hapjes en drankjes en voor de kinderen zijn er diverse activiteiten, waaronder knutselen en schminken.

Lees verder
16 december 2009

Buurten in de Buurt: Limbricht

Buurten in de Buurt
In het kader van 'buurten in de buurt', zal de SP Sittard-Geleen zaterdag 19 december as. een bezoek brengen aan Limbricht.
De SP vindt álle buurten en wijken belangrijk en vooral de mensen die er in wonen. Daarom gaan we regelmatig 'buurten in de buurt' om de bewoners te vragen hoe het in hun buurt gaat. Zij kennen de buurt immers als beste!

Lees verder
21 november 2009

AOW: De strijd begint pas!

AOW actie Eindhoven
Naar schatting 5000 mensen stonden vandaag in Eindhoven om hun mening over de schandalige AOW-plannen van het kabinet te laten horen. "67 AOW? Slecht idee, weg ermee!" klonk uit de kelen van deze mensen, terwijl ze in een lange stoet van het Klokgebouw naar de markt in Eindhoven liepen. Uiteraard liep er een flinke afvaardiging vanuit onze afdeling mee!

Lees verder
20 november 2009

Nog 1 dag...

65 blijft 65

Kom op zaterdag 21 november naar de AOW-actie in Eindhoven!

Download de flyer voor de manifestatie

Lees verder

Pagina's

U bent hier