h

Nieuws uit 2008

23 december 2008

Gemeente informeert bewoners Molenbeek

Met een nieuwsbrief voor Molenbeek, Stadbroek en Vrangendael, heeft de gemeente Sittard-Geleen deze week de bewoners van deze wijken geïnformeerd over de ontwikkelingen in hun buurt. In deze nieuwsbrief wordt vermeld dat dit geen eenmalige actie is, maar dat de gemeente de bewoners zal blijven informeren. Hiermee geeft de gemeente gehoor aan de oproep die veel buurtbewoners -mede door het opsturen van de actiekaarten- hebben gedaan. Een eerste stap in de juiste richting!

Lees verder
12 december 2008

Kredietcrisis: het moet NU anders

Het moet NU anders
Op donderdag 11 december jl. heeft de SP Sittard-Geleen de landelijke SP kreditietcrisiskrant uitgedeeld op station Sittard. In iets meer dan anderhalf uur hebben we minstens 1500 krantjes uitgedeeld. De krant werd goed ontvangen. Vele reizigers hebben hun wachttijd nuttig gebruikt om de krant te lezen of om van gedachte te wisselen met een van onze actieve leden.

Lees verder
10 december 2008

SP Solidair met werknemers Nedlin

Enkele SP'ers hebben vanmorgen de SP bedrijvenkrant Solidair uitgedeeld aan werknemers van Nedlin.

Lees verder
8 december 2008

Start bewonerscomité Molenbeek

Molenbeek
Enkele bewoners uit de Sittardse buurt-in-aanleg 'Molenbeek' hebben zich verenigd in een bewonerscomité. Dit bewonerscomité wordt ondersteund door de SP afdeling Sittard-Geleen en zal zich in gaan zetten voor de leefbaarheid in de buurt.
De afgelopen weken is er -naar aanleiding van de kaartenactie- een en ander ondernomen binnen Molenbeek. Een deel van het zwerfvuil is verwijderd en er zijn drie grote kuilen gedicht. Helaas liggen de werkzaamheden nu al weer een week stil. Het is onduidelijk of er plannen bestaan de werkzaamheden te hervatten.

Lees verder
27 november 2008

SP op bezoek bij de voedselbank

Met iets lekkers voor bij de koffie is SP Stein vanmiddag op bezoek bij de voedselbank in Urmond geweest.
Van deze voedselbank maken zo’n 20 gezinnen gebruik. De ontvangst is er naar goede Steinse gewoonte zeer hartelijk. Enthousiaste vrijwilligers hebben koffie met vlaai klaar staan voor eenieder die er binnenkomt. Voordat de koffiekan leeg is, staat er alweer verse koffie te pruttelen.

Lees verder
25 november 2008

Molenbeek: een eerste stap in de goede richting

Molenbeek
Ruim twee weken geleden startte de SP afdeling Sittard-Geleen de actie 'Groeten uit Molenbeek' in de Sittardse buurt Molenbeek. Inmiddels zijn er een groot aantal actiekaarten ingevuld.

Lees verder

Pagina's

U bent hier