h

Nieuws uit 2005

11 november 2005

Actie Noodrem ook in Stein

*** UPDATE ***

Lees verder
9 november 2005

Tweede zaterdag Actie Noodrem

De tweede zaterdag (5 november) van Actie Noodrem was een wat minder groot succes vanwege het feit dat er maar twee mensen zijn komen opdagen, ondergetekende en Wilma, een van de nieuwe aanwinsten voor het nieuwe bestuur.

Lees verder
29 oktober 2005

Actie Noodrem ook in onze afdeling van start

Vandaag hebben er een aantal actieve leden op de markt van Geleen de Actie Noodrem onder de aandacht van het winkelend publiek gebracht. Het resultaat hiervan was, dat er 82 actiekaarten ter plaatse waren ingevuld, maar ook een aantal alsnog thuis werden ingevuld.
Het vervolg hierop zal op zaterdag 5 november aanstaande zijn in de binnenstad van Sittard. Een aankondiging van waar en om welke tijd, zal spoedig bekend zijn op deze site. Mocht er iemand zoiets hebben van: hier wil ik ook mijn steentje aan bijdragen, dan kan dit door op zaterdag 5 november aanwezig te zijn op afgesproken plaats en tijdstip van aanvang actie in Sittard.

Lees verder
3 oktober 2005

Actief bezig zijn loont; Actie uitdelen rode kaart succesvol

Het was zaterdag 1 oktober j.l. een begin van een nieuwe start om de afdeling weer nieuw leven in te blazen en met een nieuwe groep actieve (bestuur) leden actie te voeren tegen het kabinet. Het uitdelen van de rode kaart voor het ABC complex in de Sittardse binnenstad, en het uitdelen van chocolaatjes ter gelegenheid van de Internationale dag voor de ouderen, aan bewoners en verzorgenden van verpleeg en verzorgingstehuizen was geslaagd te noemen. Hiermee laten we dan ook zien dat de SP ook in de eigen regio actief en zichtbaar is voor en tussen de mensen.

Lees verder
26 juli 2005

Ledenwerkgroep SP Stein biedt handtekeningen aan

Op vrijdag 15 juli om 9.30u morgens, heeft de ledenwerkgroep van Stein de 100 handtekeningen overhandigd aan wethouder Gommers van de gemeente Stein, voor het onder de aandacht brengen van de noodzaak tot een veilige spoorwegovergang ter hoogte van Catsop-Elsloo.

Lees verder
30 mei 2005

Hoe sociaal is de sociale dienst van Sittard-Geleen eigenlijk?

Het komt herhaaldelijk voor dat mensen die een uitkering aanvragen, maandenlang moeten wachten op hun uitkering en dan uiteindelijk worden zoet gehouden met een voorschot ervan.
De mensen die tot nu toe bij ons hun beklag hebben gedaan, vinden het niet kunnen dat ze zolang (4 tot 5 maanden) op hun geld moeten wachten. Wij vinden dit ook niet kunnen en willen dan ook hiermee oproepen of er soortgelijks, maar ook andere ervaringen zijn met de sociale dienst van Sittard-Geleen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier