h

Algemene Ledenvergadering: 'Een Gedeelde Toekomst'

7 april 2008

Algemene Ledenvergadering: 'Een Gedeelde Toekomst'

Op 19 april a.s. zal binnen de provincie Limburg een SP-regioconferentie plaatsvinden met als thema 'Een Gedeelde Toekomst'. Ter voorbereiding op deze regioconferentie, waarvoor vanuit onze afdeling een zevental leden afgevaardigd zullen worden, organiseren we een Algemene Ledenvergadering op

MAANDAG 14 APRIL 2008 | 20:00u
KUNST & ZO', LEYENBROEKERWEG 105A, SITTARD

Op het 15e partijcongres is besloten dat er een SP-nota over Integratie moest komen. Op SPnet vind je de conceptintegratienota van de SP, die de Tweede Kamerfractie in samenwerking met het Wetenschappelijk Bureau en in overleg met het partijbestuur heeft opgesteld. De nota zal de komende tijd intensief besproken worden in alle geledingen van onze partij. Eerst door alle leden die deelnemen aan algemene ledenvergaderingen in de afdelingen. Op basis daarvan vindt in het tweede en derde weekend van april de discussie op de regioconferenties plaats. Op basis van die discussies zal de nota worden aangepast en vervolgens door het partijbestuur en de partijraad worden vastgesteld.

Teneinde een goede bespreking te kunnen voeren, dient u de nota voor de Algemene Ledenvergadering doorgelezen te hebben. U vindt deze nota op http://www.spnet.nl. Heeft u geen toegang tot internet, neem dan contact op met Chris Schilders, 046 451 77 41.

U bent hier