h

SP Echt-Susteren op eigen benen!

3 november 2012

SP Echt-Susteren op eigen benen!

Het landelijk Partijbestuur van de SP heeft, in haar vergadering van 2 november 2012, unaniem ingestemd met het voorstel om SP Echt-Susteren een zelfstandige afdeling te laten zijn. Met name de acties in het Stationsbuurt Susteren, de Echtse wijk 't Thaal, en momenteel in het centrum van Susteren werden als positief ervaren. De afdeling Echt-Susteren maakte tot gisteren deel uit van de afdeling Sittard-Geleen.

Afdelingsvoorzitter Ronald Housmans: "Dit is loon naar werken, maar dit is ook het begin. Het was nooit ons doel om zelfstandige afdeling te worden. Wij willen menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit in onze gemeente krijgen, het moeten vanzelfsprekende begrippen worden. En om dat te bereiken zullen we nog veel sterker en actiever moeten worden. Maar het begin is gemaakt!".

Op vrijdag 30 november zal de SP de handtekeningen en uitslag enquete over het centrum Susteren aanbieden aan de gemeente en aan de heer Peters. Om 20.00 uur vindt er in het voormalig ABN-AMRO kantoor een openbare bijeenkomst plaats, waar iedereen welkom is.

SP Echt-Susteren

U bent hier