h

In memoriam: John Kuijpers

16 februari 2014

In memoriam: John Kuijpers

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat John Kuijpers is overleden. John heeft zich als bestuurslid van de afdeling Sittard-Geleen jarenlang met een enorme gedrevenheid ingezet voor de SP binnen de Westelijke Mijnstreek. Daarnaast was hij van 2002 tot 2003 lid van Provinciale Staten voor de SP. John is 83 jaar geworden. We wensen zijn vrouw, familie en vrienden heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Reacties

heel veel sterkte met het verlies van u man pa en opa

Dit lees ik nu pas! John was nog een echte socialist van de oude stempel. Hij zette zich met hart en ziel in voor de mensen, de SP en de samenleving. Het ga je goed John!

John,rust in vrede.Je was fantastisch.

Sterkte voor familie.
Was leuk om met John de oude rode liederen door te nemen.

Helaas werd ik vandaag pas op dit bericht gewezen.

Erg jammer om hem te zien gaan. Als stichter van de afdeling nam hij lang een bepalende plek in en ik had indertijd veel goede samenwerking met hem. Hij was altijd erg gepassioneerd, warm en vriendelijk.

Hij gaf me ook eens, goedbedoeld, wat boeken over Stalin mee, uit z'n CPN jaren. Die zijn kenmerkend voor John, want zodra je ze openslaat krijg je spontaan een astmatische aanval van de sigarengeur :-)

Zoals gezegd, erg treurig om hem te zien gaan. Rust in vrede kameraad.

Ik heb enkele jaren met John in het afdelingsbestuur mogen samenwerken. Vooral zijn niet aflatende inzet voor de partij en voor de mensen waar onze partij voor staat zal ik nooit vergeten. Hoeveel waardering de partij ook voor John had bleek wel toen we eindelijk eens mee konden doen met een raadsverkiezing, in Echt. Dat mocht, maar dan wel met John als lijsttrekker. Dat het toen net niet lukte lag zeker niet aan hem. Een Rode Reus van de oude stempel.

Reactie toevoegen

U bent hier