h

Mark Hayen nieuwe fractievoorzitter SP Sittard-Geleen

29 april 2015

Mark Hayen nieuwe fractievoorzitter SP Sittard-Geleen

De SP fractie heeft Mark Hayen benoemt tot de nieuwe fractievoorzitter. Mark volgt Marleen per direct op als fractievoorzitter. "Dat wordt een flinke uitdaging." aldus Mark Hayen, “maar inmiddels is de SP-fractie sterk gegroeid en zal de komende jaren nog vaak van zich laten horen.”

Nu Marleen van Rijnsbergen geïnstalleerd wordt als gedeputeerde in het college van Gedeputeerde Staten Limburg, zal zij op donderdag 30 april afscheid nemen van de gemeenteraad Sittard-Geleen. De raad maar ook de fractie neemt daarmee 'afscheid' van een gedreven SP-er, die in haar eerste periode al een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten. Marleen heeft ervoor gezorgd, dat de SP in Sittard-Geleen op de kaart is gezet. Door haar vertrek moest een nieuwe fractievoorzitter gekozen worden. Mark Hayen is de persoon die de komende jaren de SP-fractie zal leiden om het activisme in de raad te continueren. Goede plannen zullen gesteund worden en slechte plannen bekritiseerd, waarbij de mens centraal staat. De vrijgekomen raadszetel zal worden ingenomen door Tom Baars.

De SP-fractie Sittard Geleen bedankt Marleen van Rijnsbergen voor haar tomeloze inzet. De SP zal doorgaan: “100% sociaal voor alle mensen in Sittard-Geleen”.

Prullenbak

Reactie toevoegen

U bent hier