h

Trump naar Brussel? Kom mee met de bus en betoog tegen oorlog!

19 mei 2017

Trump naar Brussel? Kom mee met de bus en betoog tegen oorlog!

Foto: Emil Jacobs
Op woensdag 24 en donderdag 25 mei vindt er een NAVO top plaats in Brussel. Hier zal ook president Trump voor het eerst Europa bezoeken. En hoe verwelkomt de SP dit eerste bezoek aan ons continent? Met een luidkeelse demonstratie ertegen natuurlijk!

Vanuit allerlei landen worden momenteel mensen opgeroepen om Trump en de rest van de oorlogsbazen van de NAVO luid en duidelijk te maken dat oorlog geen vrede brengt, wij niet mee willen doen met het onderwerpen van landen aan Westerse belangen en het klaar moet zijn met dit achterhaalde instituut uit de koude oorlog.

Daarom doet de SP, onder aanvoering van Kamerlid Sadet Karabulut, mee met de vreedzame demonstratie op 24 mei tegen de westerse oorlogspolitiek in het Midden-Oosten en de oplopende spanningen met Rusland. Karabulut:
'Trump en zijn rampzalige oorlogspolitiek moeten stoppen. Wij zeggen: 'Oorlog? Niet in mijn naam!'

Wil jij mee met de bus? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar sittard-geleen@sp.nl. Een retourtje kost €5 en zal contant moeten worden betaald bij de bus. Informatie over opstapplaatsen en tijden zal snel volgen voor de
aanmelders. De plaatsen zijn maar beperkt, dus wees er snel bij.

De bus zal stoppen in de gemeenten Venlo, Weert, Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht.

Wil jij in stijl gaan? Bestel dan een t-shirt, of een paar buttons voor op je tas.

Tot ziens, in Brussel!

Reactie toevoegen

U bent hier