h

Enthousiaste start van kerngroep met picknick

10 juni 2018

Enthousiaste start van kerngroep met picknick

Foto: SP
Vandaag organiseerde de afdeling een lekkere picknick waar ieder lid van de afdeling voor was uitgenodigd. Met deze picknick hebben we een enthousiaste start gemaakt voor hoe we de kerngroep het komende jaar willen vormgeven, een goed fundament voor de afdeling.

Er kwam best wat los uit de groep, zo wilde men de wijk en buurt in om te kijken wat er speelt, na de goede ervaringen die we hiermee opdeden tijdens de verkiezingscampagne. Ook was er behoefte aan inhoudelijke vorming en thema-avonden met gasten. We keken naar een jaarplanning waarin we besloten om maandelijks zowel een inhoudelijke avond te organiseren én om de wijken in te gaan. Tot slot werd er een WhatsApp groep ingesteld om te zorgen voor een vlotte communicatie tussen de leden.

De volgende bijeenkomst van de kerngroep hebben we op maandag 16 juli om 19:30. De locatie wordt te zijner tijd nog bekend gemaakt. Wil je meedoen? Geef je op door een mailtje te sturen naar sittard-geleen@sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier