h

KOM MAANDAG 19-01 MASSAAL NAAR ESSENT IN DEN BOSCH

18 januari 2009

KOM MAANDAG 19-01 MASSAAL NAAR ESSENT IN DEN BOSCH

nuts
Als SP kunnen we de uitverkoop van Essent absuluut niet stilletjes laten passeren! Vanuit de statenfracties en de landelijke partij zetten we stevig in op massaal protest vanuit de bevolking. Wij zullen in alle provincies waar Essent zit campagne gaan voeren tegen de verkoop van de Essentaandelen. Zo'n initiatief kan natuurlijk alleen maar iets worden als alle afdelingen daar gezamenlijk hun schouders onder zetten!

Het startschot voor de landelijke campagne 'Essent verkopen? Ze zijn NUTS!' zal worden gegeven op maandag 19 januari as. bij het hoofdgebouw van Essent in Den Bosch. Leden van de SP afdeling Sittard-Geleen die deze actie willen ondersteunen, kunnen zich komende maandag om 10:00u verzamelen in de hal van station Sittard. De trein richting Den Bosch zal om 10:13u vertrekken van perron 2b. Vanaf het station in Den Bosch bereik je het Essentgebouw lopend in een minuut of vijf.

Reiskosten kunnen volledig worden gedeclareerd bij onze penningmeester, Edda van Klink. Bewaar hiervoor het treinkaartje zorgvuldig!

Teken de petitie!

U bent hier