h

Slopen bezopen!

2 november 2015

SP maakt zich zorgen over tekort betaalbare woningen

De raadsfractie van de SP wil snel inzicht in het huidige huurwoningbestand van Sittard-Geleen en hoe groot de behoefte aan betaalbare huurwoningen is.

Lees verder
10 februari 2014

SP is arrogantie ZOwonen zat

De SP in Sittard-Geleen zal zich, samen met de bewoners van drie woonblokken in de Seringenlaan, tot het uiterste gaan verzetten tegen de sloop van deze huizen. De tijd is aangebroken om letterlijk de strijd aan te gaan om betaalbare sociale huurwoningen te behouden. Zo Wonen wil, ondanks de nadrukkelijke wens van de huidige bewoners en unaniem verzet van de gemeenteraad, toch overgaan tot sloop.

Lees verder
7 februari 2014

Raad steunt bewoners Seringenlaan

De bewoners van de Seringenlaan hebben gisteravond steun gekregen van de voltallige raadscommissie, waar op verzoek van de SP een debat werd gevoerd over de sloop van drie woonblokken.

Lees verder
27 oktober 2013

Bewoners Seringenlaan presenteren boek 'Zo Wonen Wij'

Slopen Bezopen!
Bewoners van 18 woningen aan de Seringenlaan/Meidoornstraat in Lindenheuvel presenteerden vandaag hun fotoboek 'Zo Wonen Wij'. De bewoners geven in dit boek letterlijk een inkijkje in hun woningen, die woningvereniging ZOwonen wil gaan slopen. De bewoners leggen zich niet bij het sloopbesluit neer en voeren al wekenlang actie om hun woningen te behouden. De huurdersbelangenvereniging nam het eerste exemplaar van het boek in ontvangst. Zij verklaarden nooit ingestemd te hebben met de sloop van de 18 woningen en achter het protest van de bewoners te staan.

Lees verder

U bent hier