h

Verkiezingen Gemeenteraad 2018 -2022

30 mei 2018

SP Sittard-geleen stemt in met coalitieakkoord

Woensdagavond heeft de afdeling van de SP Sittard-Geleen tijdens een algemene ledenvergadering unaniem ingestemd met het coalitieakkoord.

Lees verder
7 maart 2018

SP standpunten op belangrijke thema's

De afgelopen weken zijn door verschillende burgers, belanghebbenden en organisaties vragen aan ons gesteld met betrekking tot het standpunt van de SP in maatschappelijke belangrijke zaken. In ons verkiezingsprogramma zijn de meeste zaken terug te vinden, maar het leek ons goed om ook op de website voor deze specifieke zaken onze standpunten weergeven. Als uw vraag/stelling er niet bijstaat, neem dan even contact op en wij zullen vraag/stelling en antwoord aan deze lijst toevoegen.Lees verder
7 februari 2018

SP presenteert kandidatenlijst Gemeenteraadsverkiezingen 2018

De SP presenteert haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart.

Lees verder
27 november 2017

Opinie: naar een ├ęchte visie op zwemmen

In de gemeenteraad van december wordt een besluit genomen over de toekomst van de schaats- en zwemvoorzieningen in onze stad. Het college van Burgermeester & Wethouders heeft al te kennen gegeven in te zetten op een mogelijke toekomstige uitbreiding van Glanerbrook, ten koste van de Hateboer en het Anker. Dit is bezopen en getuigt van geen enkele visie over de toekomst van zwemmen in onze gemeente.

Lees verder
22 november 2017

SP kiest lijsttrekker voor de gemeenteraad

Foto: SP

Op woensdag 22 november heeft afdeling Sittard-Geleen op de algemene ledenvergadering unaniem Ivo Tillie tot lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart volgend jaar.

Lees verder

U bent hier